Featured photo: Bullet For My Valentine - AB

U bent hier

Verhuist Rock Werchter in 2013?

De verhuis van Rock werchter naar Brustem (Sint Truiden) zou mogelijk in 2013 al kunnen plaatsvinden. Rock Werchter krijgt vanaf dit jaar er al een derde podium bij maar dit voldoet nog steeds niet aan dromen van Herman Schueremans.

Dit liet hij vandaag weten aan HBVL.

Herman Schueremans

"Het terrein in Sint-Truiden (de voormalige militaire luchthaven) heeft een enorm potentieel, maar technisch gezien is het terrein zoals het nu is niet klaar om een veilig en goed georganiseerd festival te organiseren".

"Maar er wordt hard gewerkt en gezien de unieke mogelijkheden van het terrein (meerdere podia, goede ontsluiting en verbetering festival) gaan wij zeker de optie bekijken om te verhuizen in 2013."

Alle informatie over Rock Werchter vindt u hier terug en op de officiële site hier.

Categorie: 

Reacties

er is alleen maar negatieve commentaar, ik snap niet hoe ze dit zover hebben kunnen laten komen. rock werchter zal niet meer hetzelfde zijn, en dat zullen jullie ook aan de hoeveelheid deelnemers zien.

ik ga al paar jaren niet meer maar de affiche is steeds schitterend, alleen voor mij (omdat ik al teveel heb gezien) teveel herhalingen daarom verkies ik pukkelpop en vooral de kleine podia.. maar dit terzijde. Rock Werchter hoort gewoon Bij werchter verhuizen lijkt me een heel domme zet.. hopelijk beseffen ze dat niet te laat

Copyright Festivalblog 2005 - 2014
Site made by Tim Vermoens