U bent hier

Verslagen

Review Stick To Your Guns @ Muziekodroom

Datum: 
zondag, 16 oktober 2016

Liefhebbers van metalcore konden zondag terecht in de Muziekodroom in Hasselt. Hier mochten twee Belgische bands, overigens ook toppers van formaat, hun kunnen tonen. Ashes en Moments zijn de twee bands van eigen bodem waar we trots op kunnen zijn. Als afsluiter was er niemand minder dan Stick To Your Guns. 

Review Steel Panther @ Ancienne Belgique

Datum: 
woensdag, 12 oktober 2016

12 oktober was Steel Panther live in Ancienne Belgique te zien. Het optreden was uitverkocht en wat het publiek te wachten stond was onvergetelijk.

Review Female Metal Event (FemMe) 2016

Datum: 
zaterdag, 24 september 2016 tot zondag, 25 september 2016

Female fronted metal, een term die in de volksmond zo vaak gebruikt wordt, maar door desbetreffende muziekgroepen vaak verafschuwd wordt als zijnde te categorisch en te algemeen. Eindhoven heeft er een heel festival aan gewijd genaamd FemMe, wat staat voor Female Metal Event. De derde editie ondertussen, opnieuw ging het indoor festival door in De Effenaar. 3 dagen lang hebben vrouwen er gezongen, hopelijk brengt deze review een besef bij dat voorgenoemde term heel ruim moet geïnterpreteerd worden en dat dit festival is weggelegd voor meer dan de klassieke gothic liefhebber.

Review cd release Fleddy Melculy @ A-Tower

Datum: 
vrijdag, 23 september 2016

23 september 2016 zal de geschiedenis ingaan als het einde van België. Vanaf nu wonen we in Helgië en de bevolking is allemaal veranderd in duivels en de nieuwe leider is FLEDDY MELCULY.

Review Alcatraz Hard Rock & Metal Festival: zondag 14 augustus 2016

Datum: 
zondag, 14 augustus 2016

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival in Kortrijk zorgde dit jaar opnieuw voor een spetterende affiche. Lees hier de review van de tweede festivaldag.

Review Alcatraz Hard Rock & Metal Festival: zaterdag 13 augustus 2016

Datum: 
zaterdag, 13 augustus 2016

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival in Kortrijk zorgde dit jaar opnieuw voor een spetterende affiche. Lees hier de review van de eerste festivaldag.

Review Brakfest 2016

Datum: 
woensdag, 10 augustus 2016

In Lokeren werd op woensdagavond 10 augustus de vierde editie van Brakfest georganiseerd. Niemand minder dan bands als Renounced, Oathbreaker, First Blood, Born From Pain, Arkangel en Unearth kwamen de orde verstoren in het sportcomplex van Lokeren, dat tijdens de Lokerse Feesten fungeerde als de 'Red Bull Electropedia Room'. Geen dj's of dance acts deze avond, maar hard- en metalcore!

Review Lokerse Feesten 2016: dag 3 (metaldag)

Datum: 
zondag, 7 augustus 2016

Ook dit jaar werd de traditie verdergezet om één avond van de Lokerse Feesten volledig te wijden aan het hardere muziekgenre. De eerste zondag van de Lokerse Feesten gaat door het leven als 'de metaldag'. Deze editie waren er maar liefst zeven bands geprogrammeerd wat opnieuw voor een uitverkoop zorgde.

Preview W-Festival

Datum: 
dinsdag, 23 augustus 2016

Op dinsdag 23 augustus 2016 vindt het W-festival plaats in Wortegem-Petegem, met als treffende slogan “The new Wave of life”. Dit nieuwe nostalgische festival is spek voor de bek van jaren 80-liefhebbers en new wave-adepten. Ondanks het feit dat dit festival op een dinsdag doorgaat, hoopt men toch zo’n 3.000 bezoekers te mogen verwelkomen.

Review The White Buffalo @ Knust

Datum: 
maandag, 25 juli 2016

Ook al was het een maandag avond, het optreden van The White Buffalo in Knust , Hamburg was volledig uitverkocht.

Pagina's

Copyright Festivalblog 2005 - 2014
Site made by Tim Vermoens